Cele mai vândute

pe pagină
Nou

Cărămidă Plină Macofil este o cărămidă plină(normală) cu elemente din argilă arsă. Cărămidă Macofil are proprietăţi termo-izolante şi are o mare rezistenţă la compresiune. Preţ/bucată.

1,70 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vata minerală de sticlă Isover Rio 20 cm este folosesită pentru toate tipurile de izolaţii termice şi fonice supuse unor solicitări mecanice reduse. De exemplu: pe planşeele podurilor circulabile (sub placare cu lemn sau similară), pe planşeele podurilor necirculabile, între şi sub căpriorii de şarpantă. Asigura siguranţa la incendiu fiind realizată din...

19,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber P37 este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment cu conţinut de răişini sintetice. Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat. Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi şi direct pe orice tip de zidărie.

15,90 lei
0 Recenzie(i)
Doar online
Nou

Cărămida POROTHERM 11,5 N+F este un bloc ceramic cu Nut şi Feder care se foloseşte pentru ziduri interioare de compartimentare, indiferent de tipul structurii de rezistenţă sau de regimul de înălţime al clădirii.

5,60 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber R40 este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment, sub formă de pulbere de culoare albă, adaosuri minerale, fibre de nylon si conţinut de răşini sintetice de calitate profesională. Se utilizează pentru lipirea plasei din fibră de sticlă pe plăci de polistiren expandat şi vată minerală la realizarea sistemelor de izolaţie termică.

38,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vata minerală de sticlă Isover Rio 12 cm este folosesită pentru toate tipurile de izolaţii termice şi fonice supuse unor solicitări mecanice reduse. De exemplu: pe planşeele podurilor circulabile (sub placare cu lemn sau similară), pe planşeele podurilor necirculabile, între şi sub căpriorii de şarpantă. Asigura siguranţa la incendiu fiind realizată din...

17,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul pentru polistiren Ceresit Thermo Universal este utilizat pentru lipirea pozarea plasei de armare şi şpăcluirea plăcilor de polistiren. Adezivul pentru polistiren şi masă de şpaclu Ceresit Thermo Universal aplicabil pe pereţi monolitici, suporturi zidărie şi suporturi tencuite este bun pentru renovări de faţade.

25,76 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul pentru marmură Weber.set marmo plus se utilizează pentru lipirea plăcilor de marmură, granit de culoare deschisă, piatră naturală, plăci ceramice şi materiale de construcţii similare. Se aplică pe suprafeţe de beton( beton uşor, beton poros), tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment.

59,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Cărămida Brikston BKS 25 este un izolator termic excelent ce asigură confortul termic indiferent de anotimp. Se prezintă sub formă de blocuri ceramice şi locaşuri de mortar pentru pereţi structurali exteriori/interiori, (grosimea=25 cm). Se folosesc şi la panouri de umplutură din zidărie la structurile în cadre. Se pun în operă împreună cu un mortar de...

8,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber BC 15 este o tencuială de bază sub formă de pulbere de culoare gri pe bază de ciment, adaosuri minerale şi răşini sintetice de calitate profesională. Weber BC 15 se foloseşte pentru egalizarea pereţilor şi a tavanelor. Se aplică în mai multe straturi la interior şi exterior.

16,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala Rofix Renoplus se utilizează la renovări şi egalizări, la interior şi exterior, cu domeniu de aplicare universal. Se aplică şi că masă de şpaclu şi armare la renovarea faţadelor, în combinaţie cu plasa de armare sau că tencuiala de egalizare pentru orice suport uzual în construcţii.

60,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv AM 14 este un adeziv de culoare albă, ce se aplică în strat de 8-20 mm, destinat lipirii de plăcilor dreptunghiulare sau neregulate de pietre naturale pe socluri de clădiri, pe garduri sau pe coloane de beton.

34,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 132