Bariera de vapori 

6 produse.
Nou

Compusul membranei Pegasus Spot este constituit din bitum estoplastomeric ranforsat cu fibră de sticlă perforată. Este utilizat prin lipire parţială pentru a permite difuzia de vapori. Armătură folosită la membranele Pegasus Spot este constituită din fibre de sticlă cu perforaţii de 40 mm diametru.

218,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Membrană Gemini Vapor Alu 3 kg este o membrană cu o ridicată rezistenţă la îmbătrâniretermină şi cu optimă stabilitate de formă la cald.  

210,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Membrană Gemini Vapor Alu 4 kg este o membrană cu o ridicată rezistenţă la îmbătrânire termină şi cu optimă stabilitate de formă la cald.

242,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Membrană Isolink P creată special pentru controlul vaporilor cu caracteristici anti-putrezire şi de împiedicare a infiltraţiilor de vapori. Pe suprafaţa exterioară este prevăzută cu bumbi adezivi,după ce au fost expuşi la flacăra deschisă, asigură o ancorare perfectă la plăcile de termoizolaţie.

197,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Membrană Isolink V creată special pentru controlul vaporilor fiind total lipite de substrat cu caracteristici anti-putrezire şi de împiedicare a infiltraţiilor de vapori. Pe suprafaţă exterioară este prevăzută cu bumbi adezivi,după ce au fost expuşi la flacără deschisă, asigură o ancorare perfectă la plăcile de termoizolaţie.

176,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Membrana Pegasus Spot este polimerica cu ranforsare din fibra de sticla. Punerea in opera se face prin semi-adeziune, pentru a facilita difuzia de vapori spre ventilatia acoperisului.Compundul membranei PEGASUS SPOT este costituit din bitum estoplastomeric ranforsat cu fibra de sticla perforata. Este utilizat prin lipire partiala pentru a permite difuzia...

225,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 6 din 6