Restaurare si asanare 

18 produse.
pe pagină
Nou

Soluţie pentru întărirea zidăriei şi a tencuielilor pe bază de var, a betoanelor cu suprafaţă nisipoasă la interior şi exterior. În combinaţie cu cimentul acţionează că liant rapid pentru etansarea fisurilor ce conduc apă, la construcţii subterane . Produsul are efect complet numai acolo unde suportul conţine încă var.

95,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Se utilizează pe zidărie afectată de săruri minerale şi se obţine reducerea transferului de săruri în tencuiala de asanare aplicată proaspăt. Prin aplicare pe zidărie se obţine şi creşterea rezistenţei acesteia.

133,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Mortarul HAsit 202 se utilizează la umplerea, etansarea şi presarea golurilor din zidărie, precum şi a fisurilor şi crăpăturilor 5 – 50 mm. Adecvat şi pentru elemente portante ale clădirilor. Pentru umplerea găurilor pentru ţevi, a fundamentelor, ancorărilor, pentru poziţionarea gurilor de canal etc.

49,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuială de asanare pentru interior şi exterior, pentru pereţi şi tavane, pe suporturi cu umiditate şi încărcate cu săruri minerale. Înainte de aplicarea HASIT 200 Sanierputz este necesară aplicarea HASIT 205 Vorspritzmörtel, la încărcare cu săruri minerale ridicată a suportului în combinaţie cu HASIT Saniergrund umed pe umed.

49,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

  Tinci pentru finisarea tencuielilor de asanare. Pentru finisarea profilelor la interior şi exterior.  

17,15 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit WACKER SMK este folosit pentru stoparea umidităţii ascendente prin capilaritate în zidării cu absorbţie capilară ridicată. Se utilizează diluat cu apă ca material de injectare pentru contracararea umidităţii absorbite prin capilaritatea în zidării.

5 325,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit 203 este o tencuială pe bază de ciment pentru exterior şi interior în spaţii cu umiditate, la bazine de înot, ziduri exterioare, suprafeţe cu placare cu greutate crescută, etc. Pentru realizarea profilelor canelate în zona de fundament sau la îmbinarea cu solul.  

39,40 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala Rofix Renoplus se utilizează la renovări şi egalizări, la interior şi exterior, cu domeniu de aplicare universal. Se aplică şi că masă de şpaclu şi armare la renovarea faţadelor, în combinaţie cu plasa de armare sau că tencuiala de egalizare pentru orice suport uzual în construcţii.

60,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Rofix 675 este un mortar pentru zidărie minerală, cu absorbţie, special pentru renovarea şi restaurarea clădirilor istorice, bisericilor şi a celor ce au caracter de monument istoric. Se poate aplica şi pentru umplerea rosturilor din zidărie şi şanţurilor pentru instalaţii.

79,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Rofix 695 Hydraulkalk Renovierputz este o tencuială pe bază de var hidraulic ce se utilizează că un mortar de umplere, şpriţ, tencuială suport sau tencuială decorativă pentru renovarea şi restaurarea clădirilor istorice, a bisericilor ce au caracter de monument istoric. Se foloseşte la interior şi la exterior. 

65,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Rofix 696 Hydraulkalk Renovierputz este o tencuială pe bază de var care se aplică mecanizat ca mortar de umplere, tencuială suport sau tencuială decorativă pentru renovarea şi restaurarea clădirilor istorice, a bisericilor ce au caracter de monument istoric. Tencuială pe bază de var hidraulic se aplică atât la interior cât şi la exterior. 

66,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Rofix 380 se utilizează în special la renovarea şi restaurarea clădirilor istorice şi a celor ce au caracter de monument istoric. Asemenea tinciurilor pe bază de var,tinciul pe bază de var hidraulic, se aplică în două straturi.Rofix 380 este suport optim pentru vopsele de var sau silicatice.

65,30 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 18