Lista produselor  Mapei

Mapei produce adezivi pentru plăcari ceramice, piatră naturală sau betoane, mortare, vopsele și tencuieli decorative.

Mai multe
Nou

Chit epoxidic bicomponent cu mare rezistenţă la agenţii chimici agresivi, cu înaltă rezistenţă mecanică la compresiune şi abraziune, pentru rosturi rigide, la placări ceramice interioare sau exterioare, aplicate la pereţi sau pardoseli, supuse agresivităţilor chimice, în industria alimentară, industria chimică sau în cazul placărilor la bazine ce vor...

257,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adesilex P10 este un adeziv îmbunătăţit, pe bază de ciment de culoare gri sau alb, flexibil, cu timp deschis extins, fără alunecare, indicat în special pentru plăci ceramice din gresie porţelanată de mari dimensiuni şi plăci din roci naturale.

134,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adesilex P9 este un adezivul flexibil pentru montarea plăcilor de piatră naturală şi gresie porţelanată. Este pe bază de ciment şi suportă o grosime de aplicare până la 5 mm. Se foloseşte pentru exterior şi interior, pentru lipirea plăcilor ceramice absorbante sau neabsorbante şi a mozaicului de orice tip pe pereţi, pardoseli şi plafoane.

53,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Keraflex de la Mapei este un adeziv îmbunătăţit, pe bază de ciment , cu timp deschis extins, fără alunecare, indicat în special pentru plăci ceramice din gresie porţelanată de mari dimensiuni şi plăci din roci naturale.

83,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adeziv pe baza de ciment (C1T), de culoare gri sau alb, pentru orice tip de placi ceramice (faianta, gresie, klinker, cotto, etc).

30,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Keraset Mapei este un adeziv Standard clasa C1 pentru gresie şi faianţă. Se foloseşte pentru plăci ceramice absorbante montate pe suport absorbant.

25,20 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Mapei Ultrabond Eco P991 1K este un adeziv pentru toate tipurile de parchet.Ultrabond Eco P991 1K se utilizeaza pentru realizarea pardoselilor din lemn, la lipirea de parchet masiv clasic, parchet stratificat, parchet prefinisat. Adezivul se aplica si la pardoseli cu sistem de incalzire incorporat.

368,99 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Ultraplan Eco se utilizeaza ca sapa autonivelanta pentru nivelarea si corectarea diferentelor de planeitate cu grosime de la 1 la 10 mm, la suprafete suport noi sau existente, dupa intarire devenind ideala pentru aplicarea oricaror tipuri de finisaje in spatii unde este necesara o rezistenta inalta la sarcini mecanice si trafic.

70,88 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Sapa autonivelanta Ultraplan Maxi se foloseste pentru nivelarea si corectarea diferentelor de planeitate cu grosime de la 3 mm la 30 mm, pe strat suport nou sau existent, dupa intarire fiind un suport ideal pentru aplicarea oricarui tip de finisaj, in spatii unde se impune o rezistenta maxima la sarcini si la trafic. Ultraplan Maxi se utilizeaza doar in...

83,93 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 9 din 9