Membrane HDPE 

5 produse.
Nou

Isostud este o membrană din polietilenă de înaltă densitate care îi oferă o rezistenţă mare la acţiunea tuturor agenţilor chimici naturali şi la compresiune mecanică. Se utilizează la protejarea membranelor bituminoase, a faţadelor, fundaţiilor, teraselor, acoperişurilor în terasa şi grădini suspendate.

325,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

HDPE Tefond HP este o membrană cu crampoane de polietilenă extrudată de înaltă densitate cu grosime majorată, prevăzută cu dublă închidere mecanică şi bandă autosigilanta pentru joncţiuni încorporate. 

710,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tefond Drain(HDPE) este o membrană cu crampoane de polietilenă extrudată de înaltădensitate (HDPE), dublată de o membrană geotextila din poliester ţesut/neţesut. 

812,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Membrană Tefond Plus este o membrană de polietilenă extrudată de înaltă densitate (HDPE), cu o închidere mecanică laterală prin clipsare şi benzi bituminoase autosigilante. Este soluţia ideală pentru impermeabilizarea pereţilor şi fundaţiilor. Împiedică infiltrarea apei chiar în absenţa unei membrane bituminoase, dacă nu există ape freatice.

550,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tefond Drain Plus(HDPE) este o membrană de polietilenă extrudata de înaltă densitate (HDPE), dublată de o membrană geotextila din poliester ţesut/neţesut, cu dublă închidere mecanică laterală prin clipsare şi bandă autosigilantă pentru joncţiuni încorporate.

899,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 5 din 5