Betoane 

5 produse.
Nou

Hasit 470 este folosit la realizarea suprafeţelor de beton prin procedeul de torcretare, la clădiri noi sau vechi. Hasit470 se foloseşte la interior sau exterior Pentru asanare şi consolidare la suprafeţe de beton sau beton armat. Betonul pentru torcretare se poate utiliza şi în tuneluri, la poduri, în mînă, la consolidarea carierelor, consolidarea...

19,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit 470 S este folosit la realizarea suprafeţelor de beton prin procedeul de torcretare, la clădiri noi sau vechi. Hasit470 se foloseşte la interior sau exterior Pentru asanare şi consolidare la suprafeţe de beton sau beton armat. Betonul pentru torcretare se poate utiliza şi în tuneluri, la poduri, în mînă, la consolidarea carierelor, consolidarea...

21,70 lei
0 Recenzie(i)
Nou

HASIT 477 este un beton fluid care se utilizează la interior şi exterior pentru fundaţiile utilajelor, pentru fixarea stâlpilor de beton sau metal la hale industriale, pentru montarea prefabricatelor, etc. De asemenea pentru umplerea fără goluri a găurilor de montaj pentru stâlpi, balustrade, a găurilor de ancorare pentru armătură şi bolţuri etc.  

68,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Mortarul Rofix CC 170 se utilizează pentru protecţia împotriva coroziunii şi punte de aderenţa de calitate superioară pentru armătură betonului şi recondiţionarea suprafeţelor de beton.

144,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

ROFIX CC 130 este o masă de şpaclu de calitate superioară pentru înlocuirea şi recondiţionarea betonului, pe bază minerală cu aditivi pentru aderenţă.

98,50 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 5 din 5