Produse lichide 

18 produse.
pe pagină
Nou

General Eco Primer este utilizat ca amorsă pentru eliminarea prafului şi a porozităţii suprafeţelor de beton, permiţând astfel aplicarea rapidă a membranelor bituminoase la cald, prin lipire cu flacăra, sau la rece, prin lipire cu adeziv bituminos General Glue. 

133,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

General Rapid Primer este utilizat că amorsă pentru eliminarea prafului şi a porozităţii suprafeţelor de beton, permiţând astfel aplicarea rapidă a membranelor bituminoase la cald, prin lipire cu flacăra, sau la rece, prin lipire cu adeziv bituminos General Glue. 

152,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Arco BituPrimer este o amorsă bituminoasă utilizată pentru eliminarea prafului şi a porozităţii suprafeţelor de beton, permiţând astfel aplicarea rapidă a membranelor bituminoase la cald, prin lipire cu flacăra, sau la rece, prin lipire cu adeziv bituminos.  

167,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

General Ecoliquida este o membrană lichidă elastomerica impermeabilizantă, pe bază de răşini modificate în emulsie apoasă. Are o bună permeabilitate la vaporii de apă şi o rezistenţă optimă la îmbătrânire şi la raze UV, precum şi la ploi acide. Produsul nu este toxic şi protejează mediul înconjurător şi sănătatea populaţiei. 

259,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

General Bituliquida este o membrană lichidă bituminoasă impermeabilizantă. General Bituliquida este recomandată la impermeabilizarea fundaţiilor din beton cu microfisuri atunci când nu este prevăzută utilizarea membranelor de hidroizolaţie sau că o alternativă la primer.   

299,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

General Glue HV este un mastic bituminos recomandat pentru lipirea la rece a panourilor termoizolante din poliuretan sau polistiren peste beton, metal sau membrane bituminoase, precum şi pentru lipirea membranelor bituminoase, în plan vertical, atunci când este necesară aplicarea la rece a acestora.

329,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hidroizolaţia bicomponentă Hasit Optiflex/Sockelflex este recomandată pentru tratarea zonelor de soclu şi terase sub placaje ceramice,la interior şi exterior. 

275,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Produsul poate fi folosit pentru impermeabilizarea suprafeţelor de beton, sape de ciment, tencuieli pe bază de ciment, placări ceramice deja existente, precum si pentru impermeabilizarea pereţilor şi a podelelor, a piscinelor si spaţiilor supuse permanent contactului cu apa ,la interior şi la exterior. 

178,90 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Produsul poate fi folosit pentru impermeabilizarea suprafeţelor de beton, sape de ciment, tencuieli pe bază de ciment, placări ceramice deja existente, precum şi pentru impermeabilizarea pereţilor şi a podelelor, a piscinelor şi spaţiilor supuse permanent contactului cu apa atât la interior cât şi la exterior. 

745,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hidroizolaţie flexibilă impermeabilă weber.tec 822 24 kg este un sistem impermeabil format dintr-o singură componentă pe bază de dispersie care se montează sub plăcile ceramice în zonele sanitare închise şi în zonele cu un grad ridicat de umezeală.   

745,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

 Hidroizolaţie flexibilă impermeabilă weber.tec 822 8 kg este un sistem impermeabil format dintr-o singură componentă pe bază de dispersie care se montează sub plăcile ceramice în zonele sanitare închise şi în zonele cu un grad ridicat de umezeală.   

250,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber.tec 828 MD se utilizează pentru acoperirea impermeabilă a rosturilor de dilataţie şi de legatură, străpungerii prin zid cu ţeavă şi colţurilor incăperilor in legatură cu produsele de etanşare flexibile şi impermeabile, de exemplu weber.tec 822, weber.tec 828 D2, weber.tec 824, sub plăcile ceramice de gresie sau faianţă.

296,72 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 18