Hidroizolatii 

187 produse.
pe pagină
Nou

Sagitta V este o membrană bituminoasă de hidroizolaţie şi este compusă dintr-o mixura de bitum modificat cu polimeri plastomerici. Este potrivită pentru zone cu climă temperat-caldă, prin rezistenţă ei la îmbătrânire termică şi prin bună stabilitate dimensională la cald (110°C).   

123,30 lei
0 Recenzie(i)
Nou

General Eco Primer este utilizat ca amorsă pentru eliminarea prafului şi a porozităţii suprafeţelor de beton, permiţând astfel aplicarea rapidă a membranelor bituminoase la cald, prin lipire cu flacăra, sau la rece, prin lipire cu adeziv bituminos General Glue. 

133,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Isostud este o membrană din polietilenă de înaltă densitate care îi oferă o rezistenţă mare la acţiunea tuturor agenţilor chimici naturali şi la compresiune mecanică. Se utilizează la protejarea membranelor bituminoase, a faţadelor, fundaţiilor, teraselor, acoperişurilor în terasa şi grădini suspendate.

325,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Mercury P este o membrană bituminoasă de hidroizolaţie elastomerică, compusă dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conţinut ridicat de stiren-butadien-stiren (SBS). Calităţile sale specifice sunt: flexibilitatea la rece (-20 ° C), şi elasticitatea. Aceste membrane se aplică în orice zona climatică şi pe acoperişurile puternic solitate.

215,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Phoenix Super este o membrană de hidroizolaţie elastoplastomă, constituită dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conţinut ridicat de polialfaolefine amorfe (APAO). Este rezistentă la îmbătrânirea termică, flexibilă la rece (-35 ° C), stabilă formei la cald (140 °C), superioară membranelor SBS. 

389,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Compusul membranei Pegasus Spot este constituit din bitum estoplastomeric ranforsat cu fibră de sticlă perforată. Este utilizat prin lipire parţială pentru a permite difuzia de vapori. Armătură folosită la membranele Pegasus Spot este constituită din fibre de sticlă cu perforaţii de 40 mm diametru.

218,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Membrana GEMINI ANTIRADICE este o membrană cu o ridicată rezistenţă la îmbătrânire termică şi cu optimă stabilitate de formă la cald, sunt aplicabile în orice zonă climatică şi în special în ţările cu climă caldă şi pe acoperişurile izolate termic. 

220,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Membrana Gemini Hydro este o membrană destinată să împiedice urcarea apei provenită din umiditatea solului. Calităţile sale specifice sunt: flexibilitatea la rece (-10 ° C) şi stabilitatea formei la cald (120 °C). Armătura folosită este constituită dintr-un ţesut neţesut de poliester, ranforsat cu fibră de sticlă.

279,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Membrană GEMMA ALU este o membrană cu folie de aluminiu. Calităţile sale specifice sunt evidenţiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-25 ° C), şi elasticitatea ( 2000% alungire la rupere). Protecţia metalică a membranei evită expunerea directă la acţiunea razelor UV. Armătură folosită la membranele GENERAL ALU este constituită din fibră de...

360,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Membrană bituminoasă de hidroizolaţie autoadezivă Halley ST se utilizează ca substrat la învelitorile discontinue. Nu necesită ardere cu flacăra. Membrana se întinde la rece, se elimina filmul siliconat, se lasă la uscat şi apoi se fixează mecanic prin presare cu ajutorul unei role speciale. Dacă este necesar, se încălzeşte şi partea superioară a cimosei...

315,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Compound-ul membranelor MERCURY CUT FIRE este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conţinut ridicat de stiren-butadien-stiren. Calităţile sale specifice: flexibilitatea la rece (-20 ° C) şi elasticitatea. Acest compound se deteriorează prin expunerea la razele UV, de aceea se aplică al doilea strat de hidroizolare rezistenţă la...

270,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hidroizolaţia monocomponentă Rofix AŞ 345 Optiseal se utilizează la hidroizolarea balcoanelor, teraselor, zonelor de dus, zonelor de spălat, toaletelor şi piscinelor care sunt acoperite cu plăci ceramice, cât şi pentru reabilitarea placărilor ceramice deteriorate, rezistente, vechi pe balcoane şi terase.

179,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 187