Pasta imbinare gips carton 

7 produse.
Nou

Nida Profesional(5kg) este o pastă de îmbinare de culoare albă, pe bază de ipsos în amestec cu aditivi, cu priză întârziată şi o bună plasticitate. Se formează un amestec omogen cu apa. Pasta de îmbinare se utilizează în tratamentul manual al îmbinărilor plăcilor de gips-carton în spaţii interioare. Se recomandă utilizarea cu bandă de îmbinare din hârtie...

17,10 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Nida Profesional(25kg) este o pastă de îmbinare de culoare albă, pe bază de ipsos în amestec cu aditivi, cu priză întârziată şi o bună plasticitate. Se formează un amestec omogen cu apa. Pasta de îmbinare se utilizează în tratamentul manual al îmbinărilor plăcilor de gips-carton în spaţii interioare. Se recomandă utilizarea cu bandă de îmbinare din hârtie...

60,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

  Rigips Super un chit pe bază de ipsos destinat pentru umplerea şi finisarea rosturilor plăcilor de gips-carton. Rigips Super se foloseşte împreună cu banda de armare şi oferă o chituire economică.

20,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Rigips Super un chit pe bază de ipsos alb,, compuşi minerali şi aditivi, destinat pentru umplerea şi finisarea rosturilor plăcilor de gips-carton. Rigips Super se foloseşte împreună cu banda de armare şi oferă o chituire economică. 

63,99 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit PF 110 FILL este un chit pentru umplerea rosturilor şi gletuirea plăcilor de gips-carton. Este un produs pe bază de ipsos cu aditivi pentru îmbunătăţirea lucrabilitatii şi măririi capacităţii de aderenţă.

20,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv GM 53 este o pastă extraflexibilă de chituire a rosturilor de gips-carton montate sau nu pe profile metalice. Este realizată din ipsos aditivat cu răşini şi fibre sintetice. Materialul poate fi folosit, în strat de max. 20 mm, şi la lipirea plăcilor de gips-carton pe perete, în cazul în care utilizarea de profile nu este posibilă.   

40,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Pastă îmbinare gata preparată pentru gips-carton Nida RedyMix.

80,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 7 din 7