Adeziv pentru piatra naturala, marmura, granit, travertin la cele mai mici preturi

Adeziv pentru piatra si marmura 

10 produse.
Nou

Weber.set stone este un adeziv alb pentru lipirea pietrei naturale, cărămidei ornamentale, plăcile ceramice şi materialele de construcţii similare. Se utilizează pentru suprafeţele de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sapede ciment.

33,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul pentru marmură Weber.set marmo plus se utilizează pentru lipirea plăcilor de marmură, granit de culoare deschisă, piatră naturală, plăci ceramice şi materiale de construcţii similare. Se aplică pe suprafeţe de beton( beton uşor, beton poros), tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment.

59,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv AM 14 cu Kauciuc este un adeziv alb flexibil pentru cărămizi de sticlă. Cărămizile de sticlă sunt un amestec pe bază de ciment alb, pulberi minerale şi aditivi destinaţi realizării de zidării neportante folosind cărămizi de sticlă (tip „Nevada”) prin aplicare pe cântul acestora, în strat de cca. 6-8 mm.

43,30 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumacol FlexMarmor este un adeziv flexibil alb, pentru lipirea plăcilor ceramice, gresie porţelanată , piatră naturală, marmură, în strat cu grosime de 3-20mm la interior şi exterior, pe pereţi şi pardoseli, spaţii comerciale, terase, piscine, spaţii umede, etc. 

51,20 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Cesal Elastik este un adezivul de gresie şi faianţă sau piatră naturală. Se utilizează pentru aplicare atât la interior, cât şi exterior, pentru aplicarea materialelor de placare pe pereţi şi podele spre exemplu în spaţii de locuit, garaje, subsoluri, duşuri, toalete şi băi.

40,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adesilex P9 este un adezivul flexibil pentru montarea plăcilor de piatră naturală şi gresie porţelanată. Este pe bază de ciment şi suportă o grosime de aplicare până la 5 mm. Se foloseşte pentru exterior şi interior, pentru lipirea plăcilor ceramice absorbante sau neabsorbante şi a mozaicului de orice tip pe pereţi, pardoseli şi plafoane.

53,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Cesal Elastick se foloseşte în lucrări de placări ceramice sau piatră naturală în interior sau exterior pentru balcoane, terase şi pardoseli încălzite. 

34,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv AM 14 este un adeziv de culoare albă, ce se aplică în strat de 8-20 mm, destinat lipirii de plăcilor dreptunghiulare sau neregulate de pietre naturale pe socluri de clădiri, pe garduri sau pe coloane de beton.

34,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

DURAZIV AM 14 este un adezic flexivil pentru marmură albă şi semitransparentă, plãci naturale şi plãci ceramice portelanate sau absorbante. DURAZIV AM 14 este rezistent la trafic intens şi perfect pentru aplicarea plăcilor grele pe verticală şi permite lipirea placã peste placã şi peste pardoseli incălzite.

39,80 lei
0 Recenzie(i)
Nou

DURAZIV AM 14 este un adeziv gri semiflexibil pentru granit şi alte plăci naturale colorate. DURAZIV AM 14 este rezistent la trafic intens şi este adaptat pentru aplicare în strat gros, de panã la 15 mm.

32,70 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 10 din 10