Lista produselor  Ceresit

Nou

Ceresit CT 180 se utilizează la fixarea plăcilor de vată minerală în cadrul acestui sistem, la termoizolarea clădirilor nou construite, precum şi a clădirilor ce urmează a fi izolate termic.

37,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Mortarul hidroizolant Ceresit CR 65 este util pentru hidroizolarea suprafeţelor minerale cu pori deschişi, pentru etanşarea zidăriilor, a betonului, a tencuielilor şi şapelor de ciment, a rezervoarelor de apă de tip monolit, a rezervoarelor de apă potabilă şi a piscinelor cu adâncimea de 5 m.

79,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Şapa autonivelantă Ceresit CN 68 este utilizată pentru nivelarea şi egalizarea şapelor de sulfat de calciu, magnezit, asfalt turnat, şapelor cu uscare rapidă, suprafeţelor pe bază de ciment cât şi pentru nivelarea straturilor de şapă la clădiri vechi. Se aplică în straturi de până la 20 mm grosime în vederea obţinerii unei suprafeţe perfect plane.

39,46 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Şapa autonivelantă Ceresit CN 69 este destinată nivelării suprafeţelor pe bază de ciment. Şapa autonivelantă Ceresit CN 69 se aplică în straturi de până la 10 mm în vederea obţinerii unei suprafeţe perfect plane anterior acoperirii cu mochetă, parchet laminat, PVC, linoleum sau plăci ceramice.

40,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Silicon sanitar cu rezistenţă mărită împotriva mucegaiului. 

16,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala decorativă acrilică Ceresit CT 63 este destinată în principal finisajelor în sistemele de izolare a clădirilor. Ceresit Ceretherm, este potrivită şi pentru aplicarea pe tencuiala tradiţională, substraturi de beton/gips, panouri de PAL/gips-carton etc.

150,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala decorativă acrilică Ceresit CT 64 prezintă o lucrabilitate excelenţă, este armat cu fibre deci oferă o rezistenţă sporită la impact, rezistenţă la fisuri şi microfisuri şi conferă suprafeţei tencuite durabilitate sporită. Formulă Bio Protect din tencuiala decorativă acrilică Ceresit CT 64 oferă protecţie eficientă împotriva contaminării...

150,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala decorativă mozaicată Ceresit CT 77 este destinată utilizării în exteriorul şi interiorul clădirilor, pe pereţi puternic expuşi uzurii. Tencuiala decorativă mozaicată Ceresit CT 77 poate fi utilizat pe substraturi de beton, gips sau tencuială tradiţională, panouri de PAL.  

196,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Ceresit CT 29 este un tinci permeabil la vapori, rezistent la inghet-dezghet, armat cu fibre, cu o aderenta buna la suprafete. Tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 se recomanda pentru grosimi intre 3 si 10 mm.  

18,56 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 9 din 9