Gleturi 

20 produse.
pe pagină
Nou

Hasit 400 Gipsglatte este un mortar mineral uscat, pe bază de ipsos de modelaj şi var hidratat. Hasit 400 Gipsglatte se foloseşte pentru egalizarea, încărcarea, tencuielilor minerale suport, pe bază de var, var-ciment sau ipsos la interioare. 

21,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit PF 880 Opti este un mortar mineral uscat, pe bază de ipsos de modelaj şi var hidratat, cu adaosuri de aditivi calitativi superiori, care nu sunt toxici, dar care îmbunătăţesc semnificativ proprietăţile produsului. Hasit PF se foloseşte pentru finisarea tencuielilor pe bază de var, var-ciment, ciment sau ipsos precum şi a gleturilor la interioare.

23,60 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber N15 este un glet pe bază de ciment sub formă de pulbere de culoare albă. Weber N15 este utilizat pentru finisarea suprafeţelor din beton, beton uşor şi a tencuielilor. Se aplică înainte de zugrăvire sau vopsire. Se recomandă pentru suprafeţe exterioare şi interioare.

29,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber N19 este un glet de finisaj de culoare albă pe bază de răşini cu o rezistenţă şi aderenţă foarte bună. Produsul este folosit la finisarea suprafeţelor interioare în strat subţire, renovări, reparaţii, pentru finisaje pretenţioase. Se aplică înainte de tapetare, zugrăvire sau vopsire a pereţilor şi tavanelor în incinte uscate.

35,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Gletul de ipsos Duraziv FP 23 se utilizează pentru încărcări mari, cu aplicare în straturi de 2-10 mm peste tencuieli din mortar tradiţional de var-ciment sau tencuieli pe bază de ipsos aplicate mecanizat, suprafeţe de beton, plăci de gips-carton precum şi vopsele mai vechi asperizate în prealabil. 

17,40 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Gletul de ciment alb, Duraziv FP 25, se aplică la interior, în strat de 2 mm, pentru a nivela tencuieli din mortar tradiţional de var ciment sau tencuieli monostrat pe bază de ipsos,gleturi grosiere de ipsos sau de ciment,suprafeţe de beton,plăci de gips carton, plăci de fibro-ciment sau panouri de lemn aglomerat, montate la interior, vopsele mai vechi...

30,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit FinoGrande este un glet de ipsos pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var-ciment,ipsos sau beton cu prelucrare manuală şi mecanizată, pentru încărcarea şi egalizarea pereţilor.  

21,60 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit FinoBello este un glet extrafin de ipsos pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var-ciment, ipsos, beton sau plăci de gips carton, cu prelucrare manuală şi mecanizată. 

29,20 lei
0 Recenzie(i)
Nou

 Baumit  FinoKlima este un glet de var şi aditivi pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var–ciment sau beton, sau tencuieli de asanare pentru prelucrare manuală sau mecanizată. 

20,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit FinoKlima este un glet de var si aditivi pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var–ciment sau beton, sau tencuieli de asanare pentru prelucrare manuala sau mecanizata.  

29,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit Glema Brillant este un glet de ciment alb cu prelucrare manuală şi mecanizată. Se foloseşte pentru interior şi exterior. Baumit Glema Brillant este aplicabil pe toate tipurile de tencuieli (var, var-ciment, ciment, beton), plăci de gips-carton.

36,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit PF 661 este un glet pe baza de ciment alb pentru exterior şi interior. Este un mortar mineral uscat utilizat pentru îmbunătăţirea lucrabilitatii şi a proprietăţilor, îndeosebi a aderenţei. Hasit PF 661 este un produs ecologic, cu conţinut de crom deosebit de redus.  

26,90 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 20