De exterior 

9 produse.
Nou

Rofix PE 319 Out Side este o vopsea sintetică de înalta calitate , pe bază de răşini acrilice. Produsul se utilizează pentru pentru vopsirea tuturor suporturilor minerale exterioare fie că este vorba de tencuieli vechi sau noi, fie suprafeţe din beton, piatră naturală sau straturi vechi de vopsele minerale silicatice.

380,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Rofix PE 312 Out Door este o vopsea acrilică pentru exterior care are la bază polimeri acrilaţi. Rofix PE 312 Out Door se utilizează pentru pentru vopsirea tuturor suporturilor minerale exterioare fie că este vorba de tencuieli vechi sau noi, fie suprafeţe din beton, piatră naturală sau straturi vechi de vopsele minerale silicatice. 

295,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Produsul Cesal Premium este o bază lavabilă pentru colorare, fabricată pe bază de dispersie apoasă de răşini sintetice, pigment alb, materiale de umplutură şi aditivi. Se nuanţează cu coloranţi concentraţi din gama COLORADO sau paste de colorare adecvate vopselelor emulsionate în apa.

140,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Lavabilă siliconica Hasit PE 410 EGALISATION este recomandată în special pentru egalizarea tencuielilor decorative minerale. Se foloseşte pentru interior si exterior. Se livrează albă sau colorată după paletar.

332,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea hibridă cu tehnologie silicat-silicon optimizată între proprietățile componentelor organice și anorganice. Se aplică pe  pe suporturi minerale sau organice. Vopsea ideală pentru recondiționare fisuri până la 0,8 mm pe suporturi rezistente. Material aditivat alghicid și fungicid.

411,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Rofix PE 229 Silikat este o vopsea lavabilă pe bază de silicat pentru esterior. Se foloseşte pentru vopsirea şi egalizarea suprafeţelor minerale pretenţioase, a suprafeţelor cu tencuialanouă sau veche pe bază de var, a căror schimb de aer cu mediul nu trebuie să fie inhibat. 

345,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber.pas Wariosil este o vopsea minerală gata preparată,care se poate aplica la exterior şi interior pe toate tipurile de suporturi. Weber.pas Wariosil se foloseşte pentru protecţia, decorarea şi renovarea clădirilor. Este permeabilă la vapori de apă, CO2 şi factorii mediului extern.

365,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea superlavabilă pe bază de dispersie apoasă. Vopseaua se poate colora în mii de nuanțe conform colecțiilor de culori POLICOLOR 2013. BENEFICII:Bună etalare;Putere de acoperire mare;Uscare rapidă;Aderență bună la suporturi absorbante și neabsorbante;Rezistență bună la murdărire;Lavabilitate bună;Rezistență la acțiunea fungilor, mucegaiurilor,...

138,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea lavabilă pe bază de dispersie apoasă pentru suprafețe exterioare, cu rezistență la razele UV, intemperii și uzură. BENEFICII:Rezistență la razele UV, intemperii și uzură;Asigură respirația peretului, eliminând pericolul formării igrasiei; Posibilitate de nuanțare în system IRIS Colour System, în culori pastel; Raport calitate-preț foarte bun.

172,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 9 din 9