De interior 

15 produse.
pe pagină
Nou

Hasit PI 972 Latex se utilizează pentru vopsirea tuturor suporturilor interioare pe bază de var, var-ciment, var-ipsos, ipsos, beton, plăci de gips-carton, betoane, etc. Se poate aplică atât în spaţiile locative, pivniţe, subsoluri, cât şi în spaţiile publice sau industriale.

390,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea lavabilă pentru interior, Hasit PI 982 Latex se foloseşte pentru vopsirea tuturor suporturilor pe bază de var, var-ciment, var-ipsos, ipsos, beton, plăci de gips-carton, betoane,etc.  Hasit PI 982 se aplică atât în spaţiile locative, pivniţe, subsoluri, cât şi în spaţiile publice sau industriale. 

332,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopseaua lavabilă STANDARD FĂRĂ MIROS este o vopsea de interior. Se foloseşte pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor interioare şi este soluţia de finisare datorită proprietăţilor foarte bune de acoperire, permeabilitate la vapori, lavabilitate, rezistenţă la uzură şi uşurinţă în aplicare.

190,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Se foloseşte pentru vopsirea tuturor suporturilor minerale interioare pe bază de var, var-ciment, var-ipsos, ipsos, beton, precum şi pentru acoperirea suprafeţelor care au fost prelucrate cu vopsele în dispersie sau tapetate, acestea din urmă cu portanţa necesară. 

260,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Rofix PI 305 este o vopsea de interior fără solvenţi, diluabilă cu apă,pe bază de răşini sintetice.Se pune in opera la o temperatura minima de +5 grade Celsius. Inainte de aplicare se vor izola cu benzi adezive si folie de polietilena corpurile limitrofe ale suprafetelor.

98,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Soluţie de amestec biocid pentru îndepărtarea mucegaiului, algelor şi ciupercilor pe faţade şi alte suprafeţe. Se poate aplică pe majoritatea suporturilor. Se foloseşte pentru eliminarea algelor de pe suporturi atacate (culoarea dispare după 2-3 zile) şi pentru dezinfectarea suprafeţelor afectate de mucegai.

128,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

ANA – INTERNO este un produs pe bază de dispersie apoasă de răşini sintetice, dioxid de titan, materiale de umplutură, adjuvanti. Este recomandat pentru acoperirea suprafeţelor interioare ale construcţiilor civile şi industriale noi sau renovate, din beton, tencuială, glet de ciment sau ipsos.

65,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea lavabilă pe bază de dispersie apoasă pentru suprafețe interioare, cu textură fină și putere mare de acoperire. BENEFICII: Textură fină, mătăsoasă la atingere; Acoperire foarte bună; Rezistență la murdărire; Alb intens; Posibilitate de nuanțare în sistem IRIS Colour System, în culori pastel; Raport calitate-preț foarte bun.

79,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Aplicam amorsa si vopsea lavabila alba.

8,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopseaua superlavabilă de la Savana prezintă aplicabilitate excelentă, putere de acoperire ridicată şi aderenţă bună la suportul pregătit corespunzător. Realizează pelicule cu grad de alb ridicat, superlavabile şi permeabile la vapori. Se poate nuanţa cu Savana coloranţi pentru vopsea lavabila. 

169,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea superlavabilă pe bază de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenţi, extenderi şi aditivi. Prezintă aplicabilitate excelenţă şi aderenţa bună la suportul pregătit corespunzător. Realizează pelicule superlavabile, cu durabilitate ridicată şi permeabile la vapori. Se poate nuanţă cu savană coloranţi seria 500. 

0,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit PI 314 Trend Color este o vopsea de interior şi nu conţine solvenţi. Este diluabilă cu apă, pe bază de răşini sintetice, rezistenţă la frecare conform DIN EN 13300 clasa 4 de lavabilitate cu putere de acoperire clasa 2.

168,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 15