Lista produselor  Duraziv

Duraziv este producator materiale de constructii, adezivi, mortare, tencuieli, tencuieli decorative, vopsele, sisteme complete de finizaj interior si exterior.

Cu o experiență de 11 ani pe piața materialelor de construcții, DURAZIV este astăzi o companie de succes ce confirmă viziunea fondatorului său – omul de afaceri Daniel Guzu. Pornită sub denumirea Bau Profil şi axată pe producţiede profile metalice și accesorii pentru gips carton, afacerea s-a extins firesc în domeniul adezivilor şi mortarelor pentru construcţii, a vopselor şi tencuielilor decorative, oferind astfel sisteme complete de finisaj. Cu o cifră de afaceri de circa 73,5 milioane RON în 2013 şi peste 170 de angajaţi, DURAZIV este un partener stabil, cu credibilitate în rândul profesioniştilor şi cu un portofoliu impresionant de proiecte reuşite.


Valori


Inovaţia este una din valorile pe care compania DURAZIV o apreciază, o cultivă şi o transpune cu consecvenţă în proiectele sale de cercetare-dezvoltare produse, de comunicare etc.


Grija pentru mediu este, de asemenea, o valoare pe care echipa DURAZIV se preocupă constant să o transpună în fapte, confirmarea venind, printre altele, şi prin acreditarea gamei de produse Duraziv Fără Miros cu Eticheta Eco Label.


Nu în ultimul rând, compania este preocupată de menţinerea unui nivel ridicat de satisfacţie a clienţilor, pornind de la cunoaşterea nevoilor reale, atât din perspectiva beneficiarilor lucrării, cât şi a constructorilor, meseriaşilor, a celor care aplică efectiv produsele. „Clienţii mulţumiţi şi proiectele durabile sunt cea mai bună recomandare pentru compania DURAZIV”, spune dl. Daniel Guzu.


Obiective


DURAZIV şi-a asumat încă de la înfiinţare cîteva obiective strategice, cum ar fi crearea unor soluţii complete şi durabile de finisaj pentru spaţii noi sau renovări, atât din punct de vedere tehnic, cât şi financiar, logistic etc., consilierea specializată şi asistenţa post-vânzare – tratate onest, prompt şi perfect adaptate nevoilor clientului.


Istoric Duraziv:


2003 – BAU PROFIL se lansează pe piaţă ca producător de profile metalice și accesorii pentru gipscarton.


2007 – Începe construcţia fabricii de adezivi pe platforma din Popeşti-Leordeni.


2008 – Compania trece printr-un amplu proces de rebranding, de la BAU PROFIL la DURAZIV, odată cu crearea primelor ambalaje pentru portofoliul de adezivi DURAZIV.


2008-2009 - În urma unei investiţii de peste 8,5 milioane de euro, DURAZIV porneşte producţia de mortare pentru construcţii, având o capacitate de producţie de 200.000 de tone pe an.


2010 – DURAZIV inaugurează divizia de vopsele şi tencuieli decorative, pentru a oferi soluţii complete pentru construcţii şi finisaje.


2010 – Compania lansează gamele de adezivi şi vopsele cu Kauciuc®, un ingredient inovator care îmbunătaţeşte cele mai importante caracteristici ale acestora – aderenţa la suport şi lucrabilitatea, în cazul adezivilor, şi flexibilitatea şi impermeabilitate peliculei, în cazul vopselelor şi tencuielilor decorative.


2011 – Este înfiinţată echipa de vânzări dedicată proiectelor B2B, DURAZIV devenind astfel un furnizor competent de sisteme complete şi soluţii tehnice dedicate pentru specialiştii din construcţii.


2011 – DURAZIV este prima companie din România care primeşte dreptul de a utiliza Eticheta Ecologică pentru un produs industrial – este lansată gama DURAZIV Fără Miros Eco Label care cuprinde vopsea lavabilă pentru interior, email acrilic universal şi lac acrilic pentru lemn, într-o gamă variată de culori.


2012 – Este extinsă capacitatea de producţie prin implementarea unei linii pentru vopsele şi tencuieli, investiţiile cumulând peste 2,5 milioane de euro.


2012 – Este lansat sistemul de nuanţare computerizată DURAZIV COLOR, cu pigmenţi pulbere certificaţi de Laboratoarele BASF Germania, unic în România. Cu această ocazie este creată şi prima cartelă de culori - 400.


2012 – DURAZIV este recunoscut ca unul din principalii furnizori în Bucureşti pentru proiectele de termoreabilitare.


2013 – Compania decide completarea sistemului de nuanţare pe bază de pigmenţi solizi cu maşini de colorat pe bază de pigmenţi lichizi, în urma unei investiţii de 500.000 euro.


2013 – Este demarat un parteneriat strategic cu Republica Moldova, pentru distribuţia produselor DURAZIV şi implementarea sistemului de colorare computerizată DURAZIV ColorPRO.


2013 – Este dezvoltat portofoliul de tencuieli decorative şi cel de mortare cu aplicare mecanizată, consolidând astfel prezenţa brandului DURAZIV în proiecte de anvergură.


2014 – Compania lansează sistemul profesional de nuanţare computerizată DURAZIV ColorPRO şi noua cartelă de culori (peste 500 de nuanţe şi mii de combinaţii posibile). Astfel, numărul maşinilor de colorat DURAZIV şi al centrelor de colorare depăşeşte 120 la nivel naţional.


2014 – Pigmenţii pulbere instant, superconcentraţi , pentru nuanţare manuală, unici în România, sunt relansaţi sub brandul ESSENZA. Cele 14 amestecuri pot fi o alternativă de colorare accesibilă, rapidă şi sigură, atât pentru vopselele lavabile, cât şi pentru tencuielile decorative.

Mai multe
pe pagină
Nou

Duraziv PM 41 este un adeziv pentru BCA. Se utilizează pentru realizarea de zidării neportante din BCA sau BCU precum şi din cărămidă plină sau eficientă. Acest adeziv măreşte productivitatea lucrărilor de zidărie şi poate fi aplicat manual sau mecanizat.

14,25 lei
0 Recenzie(i)
Nou

DURAZIV AM 17 este un adeziv flexibil pentru placări ultra rapide. Este un adeziv care se folosoşte pentru toate tipurile de placări ceramice, atât la interior cât şi la exterior.

45,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

DURAZIV AM 15 este un adeziv flexibil pentru placări ceramice şi placări naturale, la interior şi la exterior. Duraziv AM 15 este recomandat pentru medii supuse la diverse solicitări ( umezeală, incălzire, îngheţ ). Permite lipirea placă peste placă şi pe pardoseli incălzite. 

48,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

DURAZIV AM 19 este un adeziv alb pentru placări rapide. De exemplu pentru: mozaic fin de sticlă, plăci de sticlă decorativă şi cărămizi de sticlă (Nevada). Se foloseşte pentru toate tipurile de plăci ceramice la interior şi la exterior şi este rezistent la medii umede.

63,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv FP 22 este o pastă adezivă pentru gips-carton şi se utilizează pentru fixarea plăcilor de gips carton pe pereţi, atunci când nu se doreşte utilizarea profilelor metalice.

26,76 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Duraziv AM 13 este utilizat la lipirea pentru : plăci ceramice absorbante şi plăci naturale poroase (exceptând marmură albă), la interior şi exterior, plăci ceramice porţelanate (la interior cu trafic intens), plăci ceramice pozate direct pe suporturi cu absorbţie foarte mare.

27,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Duraziv AM 12 este utilizat la placări pentru: plăci ceramice absorbante şi porţelanate (la interior), în băi sau alte spaţii cu umiditate mare (bucătării, pivniţe, subsoluri), plăci de gips-carton rezistente la umiditate, acolo unde nu se doreşte utilizarea unei structuri de montanţi metalici.

25,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Duraziv AM 11 este recomandat pentru placarea în strat de 4-10 mm pentru plăci ceramice absorbante de interior şi exterior şi plăci naturale poroase, elemente decorative din ceramică, dale şi pavele din beton, şi plăci de cărămidă plăci de gips-carton, acolo unde nu se doreşte utilizarea unei structuri de montanţi metalici. 

22,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul pentru gresie şi faianţă Duraziv AM 9 este recomandat pentru placarea de plăci ceramice de interior (plăci absorbante) şi plăci naturale poroase, elemente decorative din gips sau ceramică precum şi imitaţie de cărămidă (aparenţă), plăci de gips-carton, acolo unde nu se doreşte utilizarea unei structuri de montanţi metalici, la realizarea...

16,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv expandat AT 30 este un adeziv destinat lipirii plăcilor de polistiren expandat în cadrul sistemului de termoizolaţie cu plăci de polistiren. Suportul pe care se va aplica adezivul trebuie să fie absorbant, solid şi lipsit de praf şi substanţe anti aderente. 

15,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Duraziv AT 31 se foloseşte pentru lipirea polistirenului expandat în cadrul sistemului de termoizolaţie cu plăci de polistiren. Suportul trebuie să fie absorbant, solid şi lipsit de substanţe anti aderenţe.  

19,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou Reducere!

Duraziv AT 33 este un adeziv destinat lipirii şi şpăcluirii plăcilor de polistiren expandat în cadrul sistemului de termoizolaţie cu plăci de polistiren şi înglobarea plasei de fibră de sticlă. Duraziv AT 33 permite peretelui să respire şi reduce riscul formării condensului.Sistemul de termoizolaţie cu plăci de polistiren se poate lipi atât pe pereţi...

26,04 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 39