Lista produselor  Policolor

Nou

Vopsea superlavabilă pe bază de dispersie apoasă. Vopseaua se poate colora în mii de nuanțe conform colecțiilor de culori POLICOLOR 2013.  BENEFICII: Bună etalare;Putere de acoperire mare;Uscare rapidă;Aderență bună la suporturi absorbante și neabsorbante;Rezistență bună la murdărire;Lavabilitate bună;Rezistență la acțiunea fungilor, mucegaiurilor,...

122,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea lavabilă pe bază de dispersie apoasă pentru suprafețe exterioare, cu rezistență la razele UV, intemperii și uzură. BENEFICII:Rezistență la razele UV, intemperii și uzură;Asigură respirația peretului, eliminând pericolul formării igrasiei; Posibilitate de nuanțare în system IRIS Colour System, în culori pastel; Raport calitate-preț foarte bun.

172,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea lavabilă pe bază de dispersie apoasă pentru suprafețe interioare, cu textură fină și putere mare de acoperire. BENEFICII: Textură fină, mătăsoasă la atingere; Acoperire foarte bună; Rezistență la murdărire; Alb intens; Posibilitate de nuanțare în sistem IRIS Colour System, în culori pastel; Raport calitate-preț foarte bun.

79,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea lavabilă pentru interior cu miros de caramel, recomandată pentru decorarea pereţilor şi a tavanelor din camerele de copii, în grădiniţe, saloane din spitale. Produsul conţine substanţe care inhibă dezvoltarea mucegaiului, bacteriilor şi algelor, ceea ce îi conferă un efect permanent antibacterian.

188,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 4 din 4