Lista produselor  Rofix

Calitatea pentru toate produsele Rofix este esentiala, ele fiind des folosite in restaurarile prestigioaselor cladiri austriece.
Toate produsele provin din elemente naturale simplu procesate, astfel incat se pot reintoarce in natura fara ca aceasta din urma sa aiba de suferit.

Mai multe
Nou

Glet pentru suprafeţe monocomponente, pe bază minerală, cu aditivi de calitare superioară pentru umplerea inegalităţilor, golurilor, segregărilor şi pentru egalizarea suprafeţelor de beton ce urmează să fie vopsite. Pentru utilizarea la protecţia şi recondiţionarea elementelor de structură din beton conform EN 1504 unde mortarul de reparaţii nu este expus...

79,90 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hidroizolaţia monocomponentă Rofix AŞ 345 Optiseal se utilizează la hidroizolarea balcoanelor, teraselor, zonelor de dus, zonelor de spălat, toaletelor şi piscinelor care sunt acoperite cu plăci ceramice, cât şi pentru reabilitarea placărilor ceramice deteriorate, rezistente, vechi pe balcoane şi terase.

179,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

ROFIX CC 130 este o masă de şpaclu de calitate superioară pentru înlocuirea şi recondiţionarea betonului, pe bază minerală cu aditivi pentru aderenţă.

98,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Mortarul Rofix CC 170 se utilizează pentru protecţia împotriva coroziunii şi punte de aderenţa de calitate superioară pentru armătură betonului şi recondiţionarea suprafeţelor de beton.

144,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Varul hidraulic este un liant fără ciment pentru mortare şi tencuieli (rezistenţă la compresie 2 N/mmp). Este recomandat în special la protecţia şi recondiţionarea monumentelor istorice, renovarea clădirilor vechi, a bisericilor şi a construcţiilor istorice.

78,45 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Varul hidraulic natural Rofix NHL 5 este un liant fără ciment pentru mortare şi tencuieli (rezistenţă la compresie 5 N/mmp). Este recomandat în special la protecţia şi recondiţionarea monumentelor istorice, renovarea clădirilor vechi, a bisericilor şi a construcţiilor istorice.

87,30 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 6 din 6