Lista produselor  Weber

Weber, lider mondial în producerea de mortare, oferă soluţii pentru construcţii şi renovări.

  • Soluţii pentru faţade

  • Soluţii pentru placări ceramice şi piatră naturală

  • Soluţii pentru pardoseli

  • Soluţii pentru zidării

  • Soluţii bazate pe mortare tehnice

  • Soluţii pentru pereţi interiori

  • Agregate pe bază de argilă expandată

Mai multe
pe pagină
Nou

Adezivul de BCA Weber PL25 este o pulbere de culoare gri pe bază de ciment şi răşini sintetice. Weber PL25 are aderenţă mare şi este uşor lucrabil. Este un produs netoxic. Se utilizează la lipirea şi zidirea plăcilor şi blocurilor de beton celular autoclavizat (BCA).

16,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou Reducere!

Adezivul weber.set H2O este un material de calitate superioară şi este folosit în special pentru lipirea plăcilor de gresie şi faianţă. Este folosit şi pentru materiale de construcţii similare în medii umede (bucătării, băi, pivniţe, garaje, subsoluri, spălătorii, etc.).  Adezivul weber.set H2O este utilizat pentru suprafeţe de beton, tencuieli...

23,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Weber.set ST10L este un produs standard pentru gresie şi faianţă. Se utilizează pentru lipirea plăcilor de gresie, faianţă şi materiale de construcţii similare în locuinţe şi spaţii publice. Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment.

14,40 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Weber.set porţelanat este un produs de înaltă calitate şi se utilizează pentru lipirea plăcilor de gresie porţelanată, granitogres, plăci de klinker şi materiale de construcţii similare la interior şi exterior. Se aplică pe suprafeţe de beton, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment.

45,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou Reducere!

Adezivul Weber.set EX25 este utilizat pentru lipirea la interior a plăcilor ceramice şi a plăcilor porţelanate. De exemplu : spaţii comerciale, holuri sau alte spaţii cu trafic intens. Se aplică pe suprafeţe de beton (beton uşor, beton poros) tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment, gips carton. Nu se recomandă să se umezească plăcile sau...

27,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou Reducere!

Weber.set ST10 se foloseşte pentru lipirea plăcilor ceramice (gresie, faianţă şi materiale de construcţii similare). Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment. Împreună cu Weber GR100 se poate aplica şi pe alte suprafeţe cu absorbţie de apă foarte ridicată sau scăzută: beton proaspăt,...

14,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul pentru marmură Weber.set marmo plus se utilizează pentru lipirea plăcilor de marmură, granit de culoare deschisă, piatră naturală, plăci ceramice şi materiale de construcţii similare. Se aplică pe suprafeţe de beton( beton uşor, beton poros), tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment.

59,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber.set stone este un adeziv alb pentru lipirea pietrei naturale, cărămidei ornamentale, plăcile ceramice şi materialele de construcţii similare. Se utilizează pentru suprafeţele de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sapede ciment.

33,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber P37 este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment cu conţinut de răişini sintetice. Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat. Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi şi direct pe orice tip de zidărie.

15,90 lei
0 Recenzie(i)
Doar online
Nou

Weber P39 este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment cu conţinut de răişini sintetice. Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat. Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi şi direct pe orice tip de zidărie. Produs netoxic.

18,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber P40 este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment cu conţinut de răişini sintetice. Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat.  Produs netoxic cu aderentă  mare la suport si la materialele termoizolante.Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi şi direct...

28,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber P50  este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment cu conţinut de răişini sintetice. Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat, extrudat si vată minerală . Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi şi direct pe orice tip de zidărie.

40,50 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 42