Vopsea lavabila 

26 produse.
pe pagină
Nou

Hasit PI 972 Latex se utilizează pentru vopsirea tuturor suporturilor interioare pe bază de var, var-ciment, var-ipsos, ipsos, beton, plăci de gips-carton, betoane, etc. Se poate aplică atât în spaţiile locative, pivniţe, subsoluri, cât şi în spaţiile publice sau industriale.

390,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Rofix PE 319 Out Side este o vopsea sintetică de înalta calitate , pe bază de răşini acrilice. Produsul se utilizează pentru pentru vopsirea tuturor suporturilor minerale exterioare fie că este vorba de tencuieli vechi sau noi, fie suprafeţe din beton, piatră naturală sau straturi vechi de vopsele minerale silicatice.

380,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea lavabilă pentru interior, Hasit PI 982 Latex se foloseşte pentru vopsirea tuturor suporturilor pe bază de var, var-ciment, var-ipsos, ipsos, beton, plăci de gips-carton, betoane,etc.  Hasit PI 982 se aplică atât în spaţiile locative, pivniţe, subsoluri, cât şi în spaţiile publice sau industriale. 

332,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Rofix PE 312 Out Door este o vopsea acrilică pentru exterior care are la bază polimeri acrilaţi. Rofix PE 312 Out Door se utilizează pentru pentru vopsirea tuturor suporturilor minerale exterioare fie că este vorba de tencuieli vechi sau noi, fie suprafeţe din beton, piatră naturală sau straturi vechi de vopsele minerale silicatice. 

295,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

DURAZIV PRIMER cu KAUCIUC® este un produs pe bază de dispersii organice şi aditivi speciali, care conferă acestuia proprietăţi deosebite privind elasticitatea, aderenţa, impermeabilitatea la apă şi permeabilitatea la vapori.

185,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Produsul Cesal Premium este o bază lavabilă pentru colorare, fabricată pe bază de dispersie apoasă de răşini sintetice, pigment alb, materiale de umplutură şi aditivi. Se nuanţează cu coloranţi concentraţi din gama COLORADO sau paste de colorare adecvate vopselelor emulsionate în apa.

140,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopseaua lavabilă STANDARD FĂRĂ MIROS este o vopsea de interior. Se foloseşte pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor interioare şi este soluţia de finisare datorită proprietăţilor foarte bune de acoperire, permeabilitate la vapori, lavabilitate, rezistenţă la uzură şi uşurinţă în aplicare.

190,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea lavabilă pentru interior cu miros de caramel, recomandată pentru decorarea pereţilor şi a tavanelor din camerele de copii, în grădiniţe, saloane din spitale. Produsul conţine substanţe care inhibă dezvoltarea mucegaiului, bacteriilor şi algelor, ceea ce îi conferă un efect permanent antibacterian.

188,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Lavabilă siliconica Hasit PE 410 EGALISATION este recomandată în special pentru egalizarea tencuielilor decorative minerale. Se foloseşte pentru interior si exterior. Se livrează albă sau colorată după paletar.

332,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Se foloseşte pentru vopsirea tuturor suporturilor minerale interioare pe bază de var, var-ciment, var-ipsos, ipsos, beton, precum şi pentru acoperirea suprafeţelor care au fost prelucrate cu vopsele în dispersie sau tapetate, acestea din urmă cu portanţa necesară. 

260,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Vopsea superlavabilă pe bază de dispersie apoasă. Vopseaua se poate colora în mii de nuanțe conform colecțiilor de culori POLICOLOR 2013. BENEFICII:Bună etalare;Putere de acoperire mare;Uscare rapidă;Aderență bună la suporturi absorbante și neabsorbante;Rezistență bună la murdărire;Lavabilitate bună;Rezistență la acțiunea fungilor, mucegaiurilor,...

138,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 26