Tencuieli decorative 

28 produse.
pe pagină
Nou

Tencuiala decorativa tip mozaic sub forma de pasta pe baza de rasini sintetice. Contine granule materiale naturale sau colorate special alese. Tencuiala de granulatie medie contine granule de marmura de culoare naturala (necolorate sintetic).

205,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala decorativă Baumit GranoporTop în strat subţire pe bază de răşini organice pentru interior şi exterior. Baumit GranoporTop este rezistentă la factorii climatici şi este permeabilă la vapori. După preferinţe, GranoporTop se poate nuanţă conform paletarului Baumit Life.

176,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit SilikatTop este o tencuială decorativă minerală în strat subţire pe bază de silicat de potasiu. Tencuiala decorativă silicatică Baumit SilikatTop se foloseşte pentru interior şi exterior. Este foarte permeabilă la vapori cu absorbţie redusă de apă. 

241,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit SilikonTop este o tencuială decorativă siliconică, permeabilă la vapori şi impermeabilă la apă. Baumit SilikonTop este o tencuială decorativă pentru interior şi exterior cu aplicare manuală sau mecanizată.

245,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

  Grund UniPrimer este un grund gata preparat, folosit pentru amorsare, egalizare, absorbtie si aderenta la aplicarea tencuielilor decorative Granopor, Duotop, Silikat, Mozaic si Style.

180,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala decorativă Duraziv cu Kauciuc este un produs pe bază de dispersii organice, aditivi speciali şi pigmenţi. Rezultatul obţinut în urma aplicării acestei tencuieli are aspect striat, este mat, deosebit de elastic şi respinge apa. Tencuiala decorativă Duraziv cu Kauciuc se utilizează pentru exterior şi interior: sisteme termoizolante, tencuieli de...

120,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuială decorativă pe bază de răşini sintetice Cesal Felix. 

80,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit Rofix este o tencuială decorativă pentru exterior gata preparată, în strat subţire, cu granulatii, structuri şi nuanţe variate. Este elastică, pentru faţade WDVS şi straturi suport tencuite. Se recomandă aplicarea preliminară a unei amorse de tencuiala Putzgrund.

110,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala decorativă pe bază de răşini siliconice oferă protecţie eficientă împotriva umezelii exterioare, formează pelicule rezistente la apă şi permeabile la vapori de apă, aderă foarte bine la suportul pregătit corespunzător,permite obţinerea unor finisări cu aspect specific : striat , periat, şi oferă posibilitate de colorare şi nuanţare diversă în...

124,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala mozaicată de la Cesal este un produs fabricat pe bază de dispersii de răşini pur acrilice, aditivi speciali şi particule de cuarţ colorat de granulaţie 0,8-1,2 mm sau 0,4 - 0,8 mm, în diverse nuanţe.  Este destinat pentru protejarea şi finisarea decorativă a suprafetelor interioare şi exterioare din beton, glet deipsos, zidărie şi gipscarton.

160,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Grund special pentru toate tencuielile decorative structurate.  Se foloseşte pe straturi suport minerale ca de exemplu tencuieli pe bază de var, ipsos sau ciment, beton, plăci dingips carton, plăci din ciment cu plase şi altele. 

185,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala decorativă din piatră colorată se foloseşte că finisaj exterior sau interior a suporturilor minerale, al maselor de şpaclu, al suprafeţelor din beton, plăci de gipscarton şi fibrolemnoase portante, etc.

228,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 28