Tencuieli si mortare 

27 produse.
pe pagină
Nou

Weber IS20 este o tencuială hidroizolantă şi se utilizează pentru protejarea pereţilor, şoclurilor şi a pivniţelor împotriva umezelii şi a infiltraţiilor de apă fără presiune. Pentru hidroizolarea fundaţiilor în exterior se va folosi obligatoriu un sistem de hidroizolare obişnuit pe bază de bitum, răşini, folie, etc.

30,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber BM15 este o tencuială fină-tinci sub formă de pulbere de culoare gri pe bază de ciment, adaosuri minerale şi răşini sintetice de calitate profesională.  Weber BM15 are o aderenţă bună la suport şi se utilizează pentru nivelarea şi finisarea tencuielilor de bază.

14,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit 160 Feinkalkputz se aplică în spaţii interioare şi este folosit pentru egalizarea tencuielilor. Este un mortar mineral uscat pe bază de var hidratat şi nisip cuarţos cu granulometrie foarte fină, cu adaosuri de aditivi calitativi superiori, care nu sunt toxici, dar care îmbunătăţesc semnificativ proprietăţile produsului.

17,80 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit 162 Filzputz este un tinci pe bază de var şi ciment pentru egalizarea tencuielilor la interior şi exterior. Este un mortar mineral uscat, pe bază de var hidratat şi nisip cuarţos cu granulometrie foarte fină, cu adaosuri de aditivi calitativi superiori, care nu sunt tocixi, dar care îmbunătăţesc semnificativ proprietăţile produsului.   

14,60 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber BC 15 este o tencuială de bază sub formă de pulbere de culoare gri pe bază de ciment, adaosuri minerale şi răşini sintetice de calitate profesională. Weber BC 15 se foloseşte pentru egalizarea pereţilor şi a tavanelor. Se aplică în mai multe straturi la interior şi exterior.

16,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

  Tencuiala rapidă de ipsos Duraziv FP 20,se aplică manual si este o tencuială pe bază de ipsos, pentru aplicare la interior, în straturi de 2-20 mm, peste zidarii din cărămidă, suprafeţe de beton, tencuieli din mortar tradiţional de var-ciment.  

12,99 lei
0 Recenzie(i)
Nou

  Tencuiala rapidă de ipsos Duraziv FP 21 ,se aplică manual si este o tencuială pe bază de ipsos, pentru aplicare la interior, în straturi de 2-20 mm, peste zidarii din cărămidă, suprafeţe de beton, tencuieli din mortar tradiţional de var-ciment.  

17,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv PM 43 un tinci clasic cu granulaţie fină este ce poate fi folosit pentru finisarea tencuielilor grosiere pe bază de ciment, la interior şi exterior. Duraziv PM 43 permite peretelui să respire şi scade riscul formării condensului. Este un material uşor de amestecat, de aplicat şi de drişcuit şi poate fi strat final pentru aplicarea vopselelor...

13,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv PM 44 este un tinci utilizat pentru nivelarea prin drişcuire a masei de şpaclu din sistemele de izolaţie cu polistiren şi vată minerală bazaltică. Este un tinci flexibil, aderent şi uşor de drişcuit. Crează un aspect de tencuială rustică, gata de vopsire cu vopsea lavabilă pentru exterior. Are o rezistenţă suplimentară la fisuri deoarece produsul...

17,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou Reducere!

Duraziv PM 45 este utilizat la hidroizolarea băilor, piscinelor, teraselor care urmează a fi placate ulterior cu plăci ceramice. Nu permite infiltrarea apei şi lasă peretele să respire. Duraziv PM 45 se aplică la interior împotriva infiltraţiilor prin tavane sau pereţi (De ex: pivniţe, subsoluri, camere aflate la demisol sau la ultimul etaj). 

61,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit MPI 25 este o tencuială var-ciment cu granulaţie maximă de 0.6 mm. Se utilizează ca în unul sau mai multe straturi, cu aplicare pe suporturi din beton sau zidărie de orice fel. Se foloseşte pentru pereţi interiori şi se aplică manual sau mecanizat.

21,45 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit MPA 35 este o tencuială de var - ciment pentru interior şi exterior pentru prelucrare manuală sau mecanizată. Se utilizează pe zidării de cărămidă plină saueficientă.

23,20 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 27