Sape 

21 produse.
pe pagină
Nou

Hasit RC 10 N este un mortar mineral uscat fabricat industrial, pe bază de ciment, nisip şi aditivi pentru îmbunătăţirea prelucrării. Hasit RC 10 N se foloseşte că şapă de egalizare în aderenţa, glisantă sau flotantă, pentru interior.

13,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

  Hasit 421 este un mortar mineral uscat fabricat, pe bază de ciment, nisip şi aditivi pentru îmbunătăţirea prelucrării. Se foloseşte că şapă de egalizare, pentru interior. De asemenea poate fi folosit că beton pentru poziţionare trepte, borduri etc. 

14,90 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit 423 este un mortar mineral uscat fabricat, pe bază de ciment, nisip şi aditivi pentru îmbunătăţirea prelucrării. Se foloseşte că şapă de egalizare în aderenţă, glisantă sau flotantă, pentru interior. De asemenea poate fi folosit că beton pentru poziţionare trepte, borduri etc. 

16,40 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit 465 este o şapă fluidă autoivelantă, un mortar uscat fabricat industrial, pe bază de liant ciment şi sulfat de calciu, nisip 0 – 4 mm şi aditivi pentru îmbunătăţirea prelucrării.  Se utilizează că şapă în aderenţă, glisantă, flotantă sau cu sistem de încălzire la interior în spaţii de locuit şi birouri.

59,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber D10 este şapă de egalizare pe bază de ciment şi cu conţinut de răşini sintetice. Se utilizează pentru nivelarea şi finisarea pardoselilor din beton şi a şapelor existente în locuinţe. Se aplică peste şapa de bază, peste suprafeţele de beton sau peste suprafeţele prefabricate. Weber D10 este un produs netoxic. 

15,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber NV35 este un mortar autonivelant pe bază de ciment şi cu conţinut de răşini sintetice, uşor prelucrabil pentru exterior şi interior. Se utilizează pentru nivelarea pardoselilor din beton şi a şapelor în locuinţe şi clădiri publice. Se foloseşte pentru obţinerea unor suprafeţe plane, netede, înaintea aplicării stratului de finisaj (gresie,mochetă,...

62,10 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv LM 73 este o şapă autonivelantă pentru trafic mediu pe bază de ciment cu priză rapidă, cu proprietăţi autonivelante în strat de 2-10 mm. Duraziv LM 73 este destinat nivelării suprafeţei pardoselilor în vederea aplicării de parchet laminat, covoare de PVC, linoleum, mochetă sau placării gresiei.

31,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv IP 70 este o amorsă penetrantă pentru şape autonivelante pe bază de dispersie acrilică concentrată, care are rolul de reduce absorbţia suporturile minerale înainte de aplicarea şapelor autonivelante, adezivilor, gleturilor sau mortarelor. Creează punţi de legătură între cele două materiale.   

45,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

  Sapa autonivelanta pentru lucrari de egalizare a suprafetelor din interiorul cladirilor. * Preturile includ TVA. * Oferim transport gratuit in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi mai mari de 1500 lei. * Ne rezervam dreptul de a modifica preturile. * Specificatiile tehnice si descrierea produsului au caracter informativ.

31,20 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Ambalaj:40 kg/sac. Oferim transport gratuit in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi mai mari de 4500 lei.

15,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Şapa autonivelantă Ceresit CN 68 este utilizată pentru nivelarea şi egalizarea şapelor de sulfat de calciu, magnezit, asfalt turnat, şapelor cu uscare rapidă, suprafeţelor pe bază de ciment cât şi pentru nivelarea straturilor de şapă la clădiri vechi. Se aplică în straturi de până la 20 mm grosime în vederea obţinerii unei suprafeţe perfect plane.

39,46 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Şapa autonivelantă Ceresit CN 69 este destinată nivelării suprafeţelor pe bază de ciment. Şapa autonivelantă Ceresit CN 69 se aplică în straturi de până la 10 mm în vederea obţinerii unei suprafeţe perfect plane anterior acoperirii cu mochetă, parchet laminat, PVC, linoleum sau plăci ceramice.

40,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 21