Lista produselor  Hasit

pe pagină
Nou

Roefix SĂ 922 X-DRY este un aditiv folosit la aplicarea tencuielilor decorative siliconice şi sintetice (Silikonharzputz Protect; Kunstharzputz) în condiţii de temperatură scăzută şi umiditate relativă a aerului. 

20,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul AG 600 EFA este recomandat pentru lipirea plăcilor ceramice şi materialelor cu absorbtie ridicată sau scăzută (gresie uzuală sau porttelanată, clincher, sticlă, cotto etc.) şi a pietrei naturale calibrate (marmură, piatră calcaroasă, granit, etc.) în pat subtire sau mediu (strat adeziv grosime 5 – 15 mm) şi în pat fluid.

89,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul AG 650 FLEX S1 este recomandat pentru lipirea plăcilor ceramice, a mozaicului, a plăcilor din cărămidă, clincher, a materialelor de placare cu absorbţie redusă ( portelanate), la interior şi exterior, pe pereţi şi podele. La interior AG 650 FLEX S1 poate fi utilizat pe gresie şi faianţă vechi, rezistente.

43,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Hasit PC 120 BASIC este produs pe bază de ipsos cu aditivi şi este folosit pentru îmbunătăţirea lucrăbilitatii şi măririi capacităţii de aderenţă. Adezivul are capacitate mare de lipire a plăcilor de gips-carton pe straturi suport minerale.

16,25 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul AG 651 CLASSIC este recomandat pentru lipirea plăcilor ceramice, a mozaicului, clincher, plăci portelanate la interior şi exterior, în pat subţire pe beton, tencuiala şi şape, pe pereţi şi podele. Pentru aplicarea materialelor de placare pe pereţi şi podele spre exemplu în spaţii de locuit, garaje, subsoluri, duşuri, toalete şi băi, cu izolaţie...

21,90 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul de gresie şi faianţă AG 654 INNEN este recomandat pentru lipirea plăcilor de format mic sau mijlociu ( gresie, faianţă, etc,), la interior, în pat subţire pe beton, tencuială şi şape, pe pereţi şi podele. Pentru aplicarea materialelor de placare pe pereţi şi podele spre exemplu în spaţii de locuit, garaje, subsoluri, duşuri, toalete şi băi.

12,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit 605 este un adeziv pentru polistiren extrudat, polistiren expandat şi vată minerală. Este un mortar mineral uscat pe bază de ciment gri, nisip cuarţos, fibre de armare şi adaos de aditivi calitativi superior. 

44,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Hasit 803S este folosit pentru lipire şi şpăcluire pentru polistiren expandat, pentru pozarea plasei de armare, este un mortar mineral uscat, pe bază de ciment gri, nisip şi adaos de aditivi calitativi superiori. Adezivul Hasit 803 nu se aplică pe suprafeţe cu conţinut de săruri sau umiditate.

17,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Hasit max 8 pentru polistiren extrudat/ expandat este un mortar mineral uscat, pe bază de ciment gri, nisip şi adaos de aditivi calitativi superiori Se utilizează pentru lipirea şi armarea plăcilor de polistiren extrudat/expandat şi a vatei minerale bazaltice. Se recomandă prinderea plăcilor cu dibluri. 

28,80 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit 920 M10 este un adeziv pentru zidărie. Este un mortar mineral uscat fabricat industrial, pe bază de var, ciment, nisip granulaţie 0 – 4 mm şi aditivi pentru îmbunătăţirea prelucrării.

15,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Hasit 950 M5 este un mortar mineral uscat fabricat industrial, pe bază de var, ciment, nisip granulaţie între 0 – 4 mm şi aditivi pentru îmbunătăţirea prelucrării. Produsul este utilizat pentru orice tip de zidărie ce necesită mortar M5 (rezistenţă la compresie 5 N/mm2).

13,20 lei
0 Recenzie(i)
Nou

HASIT 477 este un beton fluid care se utilizează la interior şi exterior pentru fundaţiile utilajelor, pentru fixarea stâlpilor de beton sau metal la hale industriale, pentru montarea prefabricatelor, etc. De asemenea pentru umplerea fără goluri a găurilor de montaj pentru stâlpi, balustrade, a găurilor de ancorare pentru armătură şi bolţuri etc.  

68,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 74