Adezivii pentru termosistem se folosesc pentru lipirea si spacluirea ( armarea ) placilor de polistiren si vata bazaltica.

 

 

Adeziv pentru polistiren 

23 produse.
pe pagină
Nou

Adezivul Hasit 803S este folosit pentru lipire şi şpăcluire pentru polistiren expandat, pentru pozarea plasei de armare, este un mortar mineral uscat, pe bază de ciment gri, nisip şi adaos de aditivi calitativi superiori. Adezivul Hasit 803 nu se aplică pe suprafeţe cu conţinut de săruri sau umiditate.

17,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Hasit max 8 pentru polistiren extrudat/ expandat este un mortar mineral uscat, pe bază de ciment gri, nisip şi adaos de aditivi calitativi superiori Se utilizează pentru lipirea şi armarea plăcilor de polistiren extrudat/expandat şi a vatei minerale bazaltice. Se recomandă prinderea plăcilor cu dibluri. 

28,80 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber P37 este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment cu conţinut de răişini sintetice. Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat. Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi şi direct pe orice tip de zidărie.

15,90 lei
0 Recenzie(i)
Doar online
Nou

Weber P39 este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment cu conţinut de răişini sintetice. Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat. Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi şi direct pe orice tip de zidărie. Produs netoxic.

18,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber P40 este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment cu conţinut de răişini sintetice. Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat.  Produs netoxic cu aderentă  mare la suport si la materialele termoizolante.Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi şi direct...

28,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber P50  este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment cu conţinut de răişini sintetice. Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat, extrudat si vată minerală . Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi şi direct pe orice tip de zidărie.

40,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber R40 este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment, sub formă de pulbere de culoare albă, adaosuri minerale, fibre de nylon si conţinut de răşini sintetice de calitate profesională. Se utilizează pentru lipirea plasei din fibră de sticlă pe plăci de polistiren expandat şi vată minerală la realizarea sistemelor de izolaţie termică.

38,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Weber R50 este un adeziv de calitate profesională pe bază de ciment, sub formă de pulbere de culoare albă, microfibre şi conţinut de răişini sintetice. Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de polistiren extrudat Se utilizează pentru lipirea plasei din fibră de sticlă pe plăci de polistiren expandat,extrudat şi vată minerală la realizarea...

48,42 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Duraziv AT 31 se foloseşte pentru lipirea polistirenului expandat în cadrul sistemului de termoizolaţie cu plăci de polistiren. Suportul trebuie să fie absorbant, solid şi lipsit de substanţe anti aderenţe.  

19,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv AT 37 este un adeziv pentru polistiren expandat, extrudat şi vată minerală. Duraziv AT 37 uşurează aplicarea plăcilor pe soclurile clădirilor deoarece nu necesită dibluri de fixare. Suportul trebuie să fie absorbant, solid şi lipsit de substanţe antiaderente.

33,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Duraziv expandat AT 30 este un adeziv destinat lipirii plăcilor de polistiren expandat în cadrul sistemului de termoizolaţie cu plăci de polistiren. Suportul pe care se va aplica adezivul trebuie să fie absorbant, solid şi lipsit de praf şi substanţe anti aderente. 

15,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit Duocontact, adeziv destinat pentru lipirea plăcilor termoizolante pentru faţade (din polistiren expandat sau vată minerală). Este folosit şi pentru înglobarea plasei din fibră de sticlă. Baumit DuoContact se poate utiliza şi ca masă de şpaclu sau nivelare pentru toate tencuielile de grund cu sau fără înglobare de plasă din fibră de sticlă.        

20,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 23