Lista produselor  Baumit

pe pagină
Nou

Baumacol FlexTop este un adeziv flexibil, rezistent la apă şi îngheţ, pentru lipirea flexibilă a tuturor tipurilor de plăci ceramice, piatră naturală şi artificială, plăcute mozaic supuse la sarcini statice şi termice mari, la interior şi exterior.   

46,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumacol FlexUni este un adeziv flexibil, resistent la apă şi îngheţ, pentru lipirea flexibilă a gresiei portelanate şi a altor plăci ceramice, piatră naturală şi artificială, plăcute mozaic cu absorbţie redusă, la interior şi exterior.

27,60 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumacol Basic este un adezivul pentru gresie şi faianţă pentru interior. Adezivul de gresie şi faianţă Baumacol Basic, produs de Baumit se poate utiliza şi la lipirea plăcilor uşoare din beton, a celor armate cu fibră de sticlă, precum şi a plăcilor sandwich cu miez rigid.    

13,90 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumacol Pro este un adeziv pentru gresie şi faianţă şi se utilizează la interior şi la exterior.Adezivul de gresie şi faianţă Baumacol Pro, se poate utiliza şi la lipirea plăcilor uşoare din beton, a celor armate cu fibră de sticlă, precum şi a plăcilor sandwich cu miez rigid.

18,40 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit NivoFix este un adeziv pulverulent pe bază de ciment pentru lipirea plăcilor termoizolante, adică a plăcilor de polistiren expandat. Nu se recomandă armarea sistemelor de termoizolaţie.

23,90 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit Duocontact, adeziv destinat pentru lipirea plăcilor termoizolante pentru faţade (din polistiren expandat sau vată minerală). Este folosit şi pentru înglobarea plasei din fibră de sticlă. Baumit DuoContact se poate utiliza şi ca masă de şpaclu sau nivelare pentru toate tencuielile de grund cu sau fără înglobare de plasă din fibră de sticlă.        

20,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Baumit ProContact este un adeziv special pentru lipirea plăcilor termoizolante pentru faţade din polistiren expandat şi extrudat. Este utilizat de asemenea pentru vată minerală bazaltică, precum şi pentru înglobarea plasei de fibră de sticlă. 

25,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

StarContact este un adeziv alb pentru polistiren expandat de clasă superioară pentru lipire şi şpăcluire.Este un mortar adeziv, permeabil la vaporii de apă, pentru interior şi exterior.

38,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumacol FlexMarmor este un adeziv flexibil alb, pentru lipirea plăcilor ceramice, gresie porţelanată , piatră naturală, marmură, în strat cu grosime de 3-20mm la interior şi exterior, pe pereţi şi pardoseli, spaţii comerciale, terase, piscine, spaţii umede, etc. 

51,20 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala decorativă Baumit NanoporTop se utilizează în general pentru finisarea faţadelor. Este o tencuiala minerală superioară, cu o bună difuzie la vapori, cu propietăţi speciale împotriva murdăririi şi efect de autocurăţire. Structurată periată(K),pentru interior şi exterior.

310,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Baumit SilikonTop este o tencuială decorativă siliconică, permeabilă la vapori şi impermeabilă la apă. Baumit SilikonTop este o tencuială decorativă pentru interior şi exterior cu aplicare manuală sau mecanizată.

245,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Tencuiala decorativă Baumit GranoporTop în strat subţire pe bază de răşini organice pentru interior şi exterior. Baumit GranoporTop este rezistentă la factorii climatici şi este permeabilă la vapori. După preferinţe, GranoporTop se poate nuanţă conform paletarului Baumit Life.

176,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 26