Lista produselor  CESAL

pe pagină
Nou

Cesal Elastick se foloseşte în lucrări de placări ceramice sau piatră naturală în interior sau exterior pentru balcoane, terase şi pardoseli încălzite. 

34,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Cesal Elastik este un adezivul de gresie şi faianţă sau piatră naturală. Se utilizează pentru aplicare atât la interior, cât şi exterior, pentru aplicarea materialelor de placare pe pereţi şi podele spre exemplu în spaţii de locuit, garaje, subsoluri, duşuri, toalete şi băi.

40,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

ANA 12 este un adeziv pe bază de lianţi minerali, având în compoziţie ciment, nisip cuarţos, materiale de umplutură, răşini polimerice, aditivi organici pentru reglarea proprietăţilor de aplicare şi creşterea aderenţei. Destinat lucrărilor de montare a plăcilor ceramice, pe suporturi minerale rugoase (tencuială cu ciment şi var, BCA, şape de beton etc.)...

18,13 lei
0 Recenzie(i)
Nou

ANA 11 este un adeziv pe bază de lianţi minerali, premixat, avînd în compoziţie ciment, nisip cuarţos, materiale de umplutură, răşini polimerice, aditivi organicipentru reglarea proprietăţilor de aplicare şi creşterea aderenţei.Este un produs optim formulat pentru obţinerea proprietăţilor de punere în operă şidurabilitate.

12,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Adezivul Hydrobit XPS se foloseşte pentru pentru lipirea plăcilor temoizolante din polistiren extrudat (XPS) pe fundaţii şi pentru lipirea plăcilor temoizolante din polistiren extrudat (XPS), expandat (EPS) şi vată minerală rigidă pe acoperişuri.

145,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Cesal Thermouniversal este un adezivul pentru polistiren expandat se utlizeaza la lipirea plăcilor de polistiren în procesul de termoizolaţie. Are o aderenţa deosebită, rezistenţă la şocuri mecanice şi cu o durabilitate sporită în timp. 

18,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

ANA Amorsă de contact pentru beton este preparată pe bază de dispersii de răşini sintetice, aditivi speciali şi adaosuri minerale, respectiv nisip cuarţos, pentru creşterea rugozităţii suprafeţei suport. Produsul se fabrică colorat pentru a se face diferenţierea suprafeţelor tratate.

155,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Glet de egalizare. 20 kg/sac. Oferim transport gratuit in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi mai mari de 1500 lei.

23,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Gletul Cesal topGlet se utilizează pentru interior şi exterior pentru finisarea suprafeţelor interioare şi exterioare din beton, beton uşor, tencuieli uscate pe bază de ciment, ciment var. 

34,50 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Cesal HYDROBIT 2K se utilizează la hidroizolarea subsolurilor clădirilor (pereţi de fundaţie, plăci de fundaţie, pereţi de pivniţă) împotriva umezelii din sol şi a apei, la realizarea barierei de vapori la terase şi acoperişuri plate şi la hidroizolarea pardoselilor realizate pe sol. 

199,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

ANA – INTERNO este un produs pe bază de dispersie apoasă de răşini sintetice, dioxid de titan, materiale de umplutură, adjuvanti. Este recomandat pentru acoperirea suprafeţelor interioare ale construcţiilor civile şi industriale noi sau renovate, din beton, tencuială, glet de ciment sau ipsos.

65,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Produsul Cesal Premium este o bază lavabilă pentru colorare, fabricată pe bază de dispersie apoasă de răşini sintetice, pigment alb, materiale de umplutură şi aditivi. Se nuanţează cu coloranţi concentraţi din gama COLORADO sau paste de colorare adecvate vopselelor emulsionate în apa.

140,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 12 din 24