Plasa umbrire 

5 produse.
Nou

Plasa Frangisole pentru umbrire este o plasă ţesută, fabricată din polietilenă de înaltă densitate, stabilizată UV, având un grad mare de umbrire (70%) şi imposibil de destrămat. Asigura umbră împotriva razelor solare şi protecţie împotriva vântului. Poate fi utilizată şi că paravan pentru chioşcuri, parcări, balcoane, terase sau chiar în grădina.

600,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Plasa Soleado este o plasă pentru umbrire, ţesută, fabricată din HDPE (polietilenă de înaltă densitate), stabilizată UV, neafectată de produsele chimice, având un grad mare de umbrire (90%) şi imposibil de destrămat.

439,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Plasa Soleado alb-verde este o plasa pentru umbrire, tesuta, fabricata din HDPE (polietilena de inalta densitate), stabilizata UV, neafectata de produsele chimice, avand un grad mare de umbrire (90%) si imposibil de destramat.

439,00 lei
0 Recenzie(i)
Nou

Plasa Jamaica este o plasă pentru umbrire, ţesută, fabricată din HDPE (polietilenă de înalta densitate), stabilizată UV, neafectată de produsele chimice, având grad de umbrire de 70% şi imposibil de destrămat. Poate fi utilizată şi că paravan pentru chioşcuri, parcări, balcoane, terase sau chiar în grădina.

585,00 lei
0 Recenzie(i)
Produsele 1 - 5 din 5